En intervju med Edvin Nilsson. Vuxet barn, medberoende och tillfrisknande beroende.

Avsnitt: 89 
Gäst: Edvin Nilsson
Ämne: vuxet barn, medberoende och tillfrisknande beroende. 
Edvin är uppvuxen dysfunktionellt, med en alkoholiserad mamma och en medberoende pappa. I dagens avsnitt av Beroendepodden delar Edvin med sig av sin uppväxt, hur det var att leva med en mor som han aldrig riktigt lärde känna på grund av att alkoholen kom i mellan deras relation. 2009 dog Edvins mamma i sviterna av sitt alkoholmissbruk och man skulle då kunna tro att Edvin själv aldrig skulle kunna hamna i ett djupt missbruk…Men tyvärr var det precis det som hände. Det blev ett dagligt användande av Cannabis tills den dagen han nådde sin botten. Idag är Edvin 24 år och har varit nykter och drogfri i 14 månader. Hör hela Edvins berättelse här i Beroendepodden.

Ni hittar avsnittet ”där poddar finns” eller om du klickar här.

annelie@beroendepodden.com

Glöm inte att anmäla er till Flatenloppet. Loppet går den 14.e september och vi springer/går för att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och berondeproblematik. Nytt för i år är att vi även har ett barnlopp som är 1,5 km och ett knattelopp på 500 meter.
Läs mer och anmäl er på flatenloppet.com

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s