En intervju med Marie Wigunsjö om psykisk ohälsa / bipolär sjukdom.

Avsnitt: 88 
Gäst: Marie Wigunsjö
Ämne: psykisk ohälsa / Bipolär sjukdom.
Den 22e juli – 2012 vaknade Marie upp efter ett självmordsförsök. 
Det blev slutet på det liv hon levt och början på det liv hon lever idag. 
Marie kan minnas att hon alltid har mått dåligt, redan som liten flicka upplevde hon att livet kunde vara en kamp. Hon har en bakgrund med självskadebeetende i olika former, ätstörningar och ett missbruk av alkohol. Ångest och panikångestattacker blev ett dagligt inslag i hennes liv. När hon var 22 år, så fick hon diagnosen bipolär sjukdom typ 2. Hon kan minnas att hon haft självmordstankar sedan hon var 12 år gammal. I dagens avsnitt delar Marie med sig av sin historia, hon delar även med sig om hur livet ser ut idag. Hur hon lärt sig att leva för att få det o fungera i tillvaron.

Lyssna på avsnittet ”där poddar finns” eller klicka här.

annelie@beroendepodden.com

Glöm inte att anmäla er till Flatenloppet. Loppet går den 14.e september och vi springer/går för att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och berondeproblematik. Nytt för i år är att vi även har ett barnlopp som är 1,5 km och ett knattelopp på 500 meter.
Läs mer och anmäl er på flatenloppet.com

Glöm inte att anmäla er till Flatenloppet. Loppet går den 14.e september och vi springer/går för att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och berondeproblematik. Nytt för i år är att vi även har ett barnlopp som är 1,5 km och ett knattelopp på 500 meter.
Läs mer och anmäl er på flatenloppet.com

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s