Föreläsningar

Är ni intresserade av att anlita mig som föreläsare så går det bra att maila annelie@beroendepodden.com

Jag har min föreläsning som heter: Ingeting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid, en föreläsning om livet och dess möjligheter.

Min passion är att inspirera och motivera andra människor till att våga leva det liv dom vill ha.

Mitt liv startade den 15.e september 2008, det var den dagen jag slutade dricka, 29 år gammal och med en son som skulle fylla 9 år. Jag hade i många år självmedicinerat med alkohol och andra droger. Jag var storrökare, snusade och levde på skräpmat. Jag levde med ångest och depression och var dessutom sjuk i leukemi. Idag ser livet helt annorlunda ut. Jag driver idag en av Sveriges största podcast inom psykisk ohälsa och beroendeproblematik, jag driver även Swimrunpodden, flatenloppet och Running4serenity. Jag är sedan flera år tillbaka frisk från min leukemi och jag är inne på mitt 11 år som nykter alkoholist, under dessa år så har jag dessutom hunnit bli elitmotionär inom ultralöpning och swimrun. 

Jag kommer i föredraget berätta om mitt liv, hur det var vad som hände och hur det nu är.  Jag kommer att prata om beroendesjukdomen, vägen ur mitt beroende och om vilka verktyg jag har idag för att må bra och leva nykter och drogfri. 

Mina föreläsningar innehåller:

Min personliga resa.
Beroende/medberoende/psykisk ohälsa
Personlig utveckling.
Våga gå emot dina rädslor.
Mål och motivation.
Inspiration.

Men jag anpassar gärna mina föreläsningar efter ert behov. Kontakta mig för mer info.