En intervju med Mica Stare som idag lever som tillfrisknande beroende. (alkohol/droger)

Avsnitt: 87. 
Gäst: Mica Stare 24 år 
Ämne: Tillfrisknande beroende, alkohol/droger.
När avsnittet spelas in är Mica bara 23 år gammal och tränar inför Stockholms Marathon. Jag har sett Mica i diverse löpsamanhang, men det är inte därför hon är med i Beroendepodden utan på grund av att hon tidigt i livet hamnade i destruktiva beteenden, först via mat för att fly från sina känslor och sin ångest och senare alkohol och droger. Mica har levt väldigt destruktivt med självskadebeteende / anorexia och tungt narkotikamissbruk. Något som höll på att kosta henne livet. Hon berättar i dagens avsnitt om pojkvännen som så tragiskt rycktes bort ifrån henne, om hur drogerna bidrog till att han miste livet då han påverkad var med om en bilolycka. Mica berättar även om relationen hon hade efter sin bortgångna pojkvän, en relation som visade sig skulle bli ett helvete. Den relationen präglades av missbruk, psykisk och fysisk misshandel. Vi pratar om hur det var, vad som hände och om hur livet ser ut idag. 
Idag lever Mica nykter och drogfri.

Avsnittet hittar ni där ”poddar finns” eller klickar här så kommer ni till soundcloud.

Foto: Andy Astfalck

annelie@beroendepodden.com

Dela gärna beroendepodden på Facebook och instagram.

Kom gärna och spring med vår löpgrupp Running4serenity, det är gratis och ALLA kan vara med.

Glöm inte att anmäla er till Flatenloppet. Loppet går den 14.e september och vi springer/går för att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och berondeproblematik. Nytt för i år är att vi även har ett barnlopp som är 1,5 km och ett knattelopp på 500 meter.
Läs mer och anmäl er på flatenloppet.com

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s