Intervju med Rickard Lagerqvist som idag lever som nykter alkoholist.

Avsnitt: 74 
Gäst: Rickard Lagerqvist
Ämne: Nykter alkoholist
Läkaren och entreprenören Rickard är en av grundarna till appen Mindler – Psykologer online som riktar sig till personer med psykisk ohälsa. En app där man snabbt kan få en tid hos en psykolog. 
Rickards intresse för att utveckla appen har mycket med hans egen historia att göra. Han har själv lidit av psykisk ohälsa och ett alkoholberoende under många år av sitt liv och det gick så pass långt att han för ca 11 år sedan stod i ett fönster på 4.e våningen och ville hoppa och ta sitt liv. Han hade tidigare vid flera tillfällen försökt att avsluta sitt liv på denna jord utan att lyckas. Nu stod han där igen, vid 30 års ålder, hans sista år på läkarlinjen och såg ingen mening med livet. Men någonting hände den här dagen och han ringde en vän och bad om hjälp. 
sedan dess har han varit nykter och skaffat sig verktyg för att må bra i dag. I Beroendepodden får du höra om hur det var, vad som hände och hur det är nu .

Lyssna på soundcloud här, finns på acast, iTunes, Spotify och där poddar finns.

annelie@beroendepodden.com

Dela gärna beroendepodden på Facebook och instagram.

Stötta podden genom att swisha ”gåva och namn” till 1236144471

Nu är äntligen anmälan för Flatenloppet 2019 öppen. Loppet går den 14.e september och vi springer/går för att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och berondeproblematik. Nytt för i år är att vi även har ett barnlopp som är 1,5 km.
Läs mer och anmäl er på Flatenloppet.com

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s