Intervju med Daniel Sundvall som idag lever som tillfrisknade beroende.

I avsnitt 60 gästas podden av Daniel Sundvall som idag lever som tillfrisknande beroende sen 1,5 år tillbaka. Daniel visar att ingeting är omöjligt. Jag blir alltid lika inspirerad och rörd när jag träffar dessa människor som gjort en helomvändning. Daniels resa började i 13 års ålder när han kom i kontakt med alkoholen och i samma veva kom våldet in i bilden snabbt gick det utför och han hittade både till tyngre droger som kokain och amfetamin och även till en kriminell livsstil. Han började försörja sig på indrivning och knarkförsäljning.
Våldet var en central del av hans liv och vi pratar en hel del kring det i dagens avsnitt. Vi får höra om hur det var, vad som hände och hur det nu är.  Daniel insåg en dag att det var dax att lägga ner drogerna men han var inte riktigt redo att sluta med sin kriminella livsstil vilket resulterade i att han om och om igen föll tillbaka till drogerna tills den dagen han slutade med allt. Idag lever han för att hjälpa andra människor att förändra sitt liv.

Lyssna på soundcloud här finns även på acast och iTunes

Stötta podden.

Flatenloppet 15e sep. 2018 läs mer här..  Vi springer för att bryter tystnaden kring beroende, missbruk, medberoende och psykisk ohälsa.  Tillsammans gör vi förändring!

Går även bra att sätta in frivilligt bidrag till bankgiro 9551 9484882 och skriva ”gåva och namn” eller Swisha ”gåva och namn” 1236144471

Beroendepodden@hotmail.com

Dela gärna beroendepodden på socialamedier så som Facebook och instagram.

31680738_10156429098256869_5355811741232005120_n

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s