Intervju med Stefan Binnerfors fd heroinmissbrukare och kriminell.

Podden gästas av Stefan Binnerfors fd heroinmissbrukare. Stefan delar med sig om hur det var, vad som hände och hur det nu är. Trots en bra uppväxt med mycket kärlek hittade Stefan i tidig ålder både droger och en kriminell livsstil. Under uppväxten i skolan var han utsatt för mobbning och senare i livet gick han med i en mc supportergrupp. Missbruket ledde till flera överdoser men ändå kunde han inte sluta.
Vi pratar om ångest och oro något som Stefan har tampats med hela sitt liv. Alkoholen och drogerna gjorde så att ångesten och oron inte var lika jobbig.
Men det var först när han ville sluta med drogerna som han insåg att han var helt fast. Han har försökt med X antal behandlingar men har bara klarat kortare perioder drogfri. Nu har han varit borta från heroinet i 2 år men denna gång har han valt att ta hjälp av en substitutionsbehandling. Planen är att även trappa ur medicinerna så att han en vacker dag är helt fri från allt.

Lyssna på soundcloud här finns även på acast och iTunes.

Stötta podden.

Flatenloppet 15e sep. 2018 läs mer här..  Vi springer för att bryter tystnaden kring beroende, missbruk, medberoende och psykisk ohälsa.  Tillsammans gör vi förändring!

Går även bra att sätta in frivilligt bidrag till bankgiro 9551 9484882 och skriva ”gåva och namn” eller Swisha ”gåva och namn” 1236144471

Beroendepodden@hotmail.com

Dela gärna beroendepodden på socialamedier så som Facebook och instagram.

33139069_10155629865281048_3403722978913943552_n

 

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s