Intervju med Livia Tamlind om våld i nära relationer. Om fysiska, psykiska och sexuella övergrepp.

I avsnitt 30 pratar jag med Livia Tamlind om våld i nära relationer. Livia berättar om hur hon redan som barn fick lära sig av sin far att hennes kropp inte tillhörde henne utan att han när han ville hade rätten att använda henne för att tillfredsställa sina egna sjuka behov. Livia hittade tidigt till drogerna och började prostituera sig som 14 åring för att ha råd med droger för att slippa känna. Slippa känna smärtan. Idag har hon varit drogfri i 8 år.
Liva träffar sen en man som hon även blir gravid med, men hon är tvungen att tidigt lämna förhållandet då det visar sig att han är våldsam och utövar både fysiskt och psykiskt våld mot henne. Idag lever hon skyddat och är rädd för den dagen han kanske hittar henne. Vi pratar om vad man kan göra och vart man kan vända sig om man själv sitter fast i en sådan relation.

Lyssna på soundcloud här iTunes här finns även på acast

Stötta podden anmäl dig till Flatenloppet eller swisha ”gåva plus namn” till 1236144471 eller bli en av sponsorerna/samarbetspartner till podden, maila för mer info på Beroendepodden@hotmail.com

Jag håller i inspirationsföreläsningar om mitt, hur jag gick från aktiv alkoholist, storrökare och sjuk i leukemi till att idag leva det liv jag lever. Idag är jag ultralöpare (springer lopp på 8 mil) kört IRONMAN triathlon (3,8 km simning 18 mil cykel och 4,2 mil löpning efter) och tävlar även i swimrun och lever att otroligt bra liv idag. I föreläsningen delar jag med mig om hur det var, vad som hände och hur det nu är. Jag pratar om varför fysisk aktivitet är så viktigt för att vi psykist ska må bra. Jag pratar självkänsla och mycket mer. Självklart anpassar jag föreläsningen efter publiken.

Eller kanske ni är mer intresserade av att höra min föreläsningar om sorg, missbruk, psykisk ohälsa.

Jobbar även som certifierad handledare i sorgbearbetning / trauman

Flatenloppet.com

Musik i podden: Erik Bring

Beroendepodden@hotmail.com

Beroendepodden finns på Facebook och på Instagram.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s