Intervju med My Westerdahl om Sockerberoende. När My vägde som mest vägde hon 170 kg.

Jag pratar med fina My Westerdahl om sockerberoende. När My vägde som mest vägde hon 170 kg och höll på att äta sig till döds. När My var i 20 års åldern sa läkaren till henne att om hon fortsatte som hon gjorde skulle hon vara död inom 2 år. My började gå hos olika dietister redan så tidigt som i 9 års ålder. Men trots all hjälp så fortsatte hon bara äta. Varför kunde hon inte sluta? Idag har hon gått ner 95 kg. Vad är sockerberoende?? Lyssna och lär.. My berättar om hur det var , vad som hände och hur det nu är.

Mys blogg http://lchfingenjoren.se

Lyssna på soundcloud här iTunes här finns även på acast.

Stötta podden anmäl dig till Flatenloppet eller swisha ”gåva plus namn” till 1236144471 eller bli en av sponsorerna/samarbetspartner till podden, maila för mer info på Beroendepodden@hotmail.com

Jag håller i inspirationsföreläsningar om mitt, hur jag gick från aktiv alkoholist, storrökare och sjuk i leukemi till att idag leva det liv jag lever. Idag är jag ultralöpare (springer lopp på 8 mil) kört IRONMAN triathlon (3,8 km simning 18 mil cykel och 4,2 mil löpning efter) och tävlar även i swimrun och lever att otroligt bra liv idag. I föreläsningen delar jag med mig om hur det var, vad som hände och hur det nu är. Jag pratar om varför fysisk aktivitet är så viktigt för att vi psykist ska må bra. Jag pratar självkänsla och mycket mer. Självklart anpassar jag föreläsningen efter publiken.

Eller kanske ni är mer intresserade av att höra min föreläsningar om sorg, missbruk, psykisk ohälsa.

Jobbar även som certifierad handledare i sorgbearbetning / trauman

Flatenloppet.com

Musik i podden: Erik Bring

Beroendepodden@hotmail.com

Beroendepodden finns på Facebook och på Instagram.

image1

 

 

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s