Intervju med Danne om ADHD, beroende, fotbollsvåld och om hur det är att växa upp dysfunktionellt

I avsnitt 24 pratar jag med Danne. vi pratar om ADHD, alkoholism, narkomani om kriminalitet, fotbollsvåld och om hans trasiga barndom. Danne har ett förflutet som kriminell och fotbollshuligan men för några år sedan fick han nog och valde att ta tag i sitt liv. Med rätt hjälp kunde han äntligen bli nykter och drogfri och ta sig ur kriminaliteten och fotbollsvåldet. Vi pratar en del om ADHD då han några år in i nykterheten får diagnosen ADHD något som för honom är en lättnad och även svar på många frågor han har haft kring sitt liv och beteende. Danne delar naket och ärligt med sig om hur det var, vad som hände och hur det nu är. Om hans tuffa uppväxt med mycket missbruk och våld om känslan att inte passa in inte bli förstådd. Istället för att bli sedd av sina lärare och andra vuxna så var han bara en jobbig unge som man ist flyttad på.

Lyssna på soundcloud här acast här och iTunes här klicka på länken så kommer du till avsnittet

Stötta podden anmäl dig till Flatenloppet eller swisha ”gåva plus namn” till 1236144471 eller bli en av sponsorerna/samarbetspartner till podden, maila för mer info på Beroendepodden@hotmail.com

Jag håller i inspirationsföreläsningar om mitt, hur jag gick från aktiv alkoholist, storrökare och sjuk i leukemi till att idag leva det liv jag lever.  Idag är jag ultralöpare (springer lopp på 8 mil) kört IRONMAN triathlon (3,8 km simning 18 mil cykel och 4,2 mil löpning efter) och tävlar även i swimrun och lever att otroligt bra liv idag.  I föreläsningen delar jag med mig om hur det var, vad som hände och hur det nu är. Jag pratar om varför fysisk aktivitet är så viktigt för att vi psykist ska må bra. Jag pratar självkänsla och mycket mer.  Självklart anpassar jag föreläsningen efter publiken.

Eller kanske ni är mer intresserade av att höra min föreläsningar om sorg, missbruk, beroende.

Jobbar som certifierad handledare i sorgbearbetning

Flatenloppet.com

Musik i podden: Erik Bring

17193956_10154429699316048_709676754_o

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s