En intervju om medberoende, bulimi och läkemedelsberoende med Christina Winther

Avsnitt: 84
Gäst: Christina Winther.
Ämne: Medberoende, bulimi, läkemedelsberoende.
Christinas start i livet var allt annat från bra. Hon föddes in i en dysfunktionell familj med en far sam var sex/alkoholmissbrukare och en mor som levde med psykisk ohälsa. Modern fick en psykos när Christina föddes vilket gjorde att hon inte kunde ta sig an Christina, som istället fick sova med sin barnflicka de första 7 månaderna i livet.
I årkurs 2 försvann pappan ur bilden och hon levde tillsammans med sin mor som började utsätta henne för psykisk och fysisk misshandel. Mamman sa bla. att hon såg ut som en ojäst kanelbulle, alla elaka ord och handlingar gjorde att Christina redan i 8 års ålder började spy upp sin mat. Där började hennes bulimi, som sedan skulle hålla i sig tills hon var över 40 år. Senare i livet kastas hon in i den ena destruktiva relationen efter den andra, med män som hade olika missbruk så som droger/sex/spel. Hon utsätts även för fysisk misshandel i en av sina relationer. Som om inte detta vore nog så råkar Christina ut för en olycka som bidrar till att hon fastnar i ett läkemedelsberoende. I dagens avsnitt av Beroendepodden får ni höra hennes historia, om hur det var, vad som hände och hur livet ser ut idag.

Lyssna på avsnittet på soundcloud här, finns även på acast, iTunes och där poddar finns. 

annelie@beroendepodden.com

Kom gärna och spring med vår löpgrupp Running4serenity, det är gratis och ALLA kan vara med.

Flatenloppet.com

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s