Intervju med Tove Höglund som lever som nykter alkoholist och arbetsnarkoman.

Avsnitt 54 med Tove Höglund.
Ett avsnitt om hur lätt det är att byta drog. Tove lyckades för 12,5 år sedan sluta missbruka alkohol och benso och hon började jobba med sig själv i ett 12 stegsprogram. Efter några år så hade hon träffat sin nuvarande man och dom fick barn tillsammans. Karriären tog fart och livet lekte. Det ingen annan såg och inte äns Tove själv förstod var att hon var påväg in i ett nytt missbruk. Hon hade börjat prestations knarka. Ju mer hon presterade på jobbet ju mer beröm hon fick ju mer pengar hon tjänade ju mer ville hon ha. Plötsligt så jobbade hon dygnet runt 7 dagar i veckan. Utåt sett så var familjen väldigt framgångsrika men bakom dörrarna började Tove må mer och mer dåligt. Hon hade sedan många år tillbaka slutat jobba med sig själv i 12 stegsprogrammet och la nu istället ner all sin tid på jobbet. Med sitt andra barn var hon inte mammaledig en dag utan redan efter några dygn så stod hon i en fin klänning på en gala och förstod inte alls hur sjuk hon egentligen var. Tills den dagen hon total kraschade och inte kom upp ur sängen på ett halvår.

Lyssna på soundcloud här finns även på iTunes och acast

Stötta podden. Hur och varför? Hur? Genom frivilliga bidrag/ bli företagssponsor till podden eller anmäl er till flatenloppet. Varför? För att podden räddar liv. Varje vecka så får jag mail från människor som blivit nyktra och drogfria sedan dom kommit i kontakt med podden.  Det är inte bara den beroende man hjälper utan alla människor runt den beroende. Alla som lever i ett medberoende. Varje dag får jag mail från personer som behöver stöd och hjälp. För mig har podden blivit ett heltidsjobb och jag har drömmar och visioner om att utveckla podden ännu mera. Än så länge driver jag den i princip utan inkomst men jobbar med den på heltid. Utöver att boka intervjuver, göra intervjuver, redigera avnitt, lägga upp avsnitt på hemsidan och allt vad en podd innebär så går många timmar i veckan till att svara på alla mail, nätverka, se till så att dom personer som hör av sig oxå kan få den hjälp dom behöver, stödsamtal och mycket annat.  Så nu hoppas jag på er hjälp så att jag kan fortsätta hjälpa andra. 

Flatenloppet 15e sep. 2018 läs mer här..  Vi springer för att bryter tystnaden kring beroende, missbruk, medberoende och psykisk ohälsa.  Tillsammans gör vi förändring!

Går även bra att sätta in frivilligt bidrag till bankgiro 9551 9484882 och skriva ”gåva och namn”

eller Swisha ”gåva och namn” 1236144471

Har du ett företag som vill vara sponsor till podden så hör av dig så berättar jag mer vad det skulle innebära.

Beroendepodden@hotmail.com

Dela gärna beroendepodden på socialamedier så som Facebook och instagram.

28877013_10155583013258768_1574586188_o

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s