Intervju med Lillan Papp om sockerberoende

Avsnitt 45

Lillan Papp har alltid haft ett annorlunda förhållande till socker mot många andra av oss.    Som vuxen gömde hon chokladkakorna från familjen, i bilen, i troslådorna, överallt där ingen annan letar. Men hon förstod ändå inte att hon hade problem fastän att hon gömde och smusslade med det hon åt. Och ist för att äta riktig mat tryckte hon i sig chokladkakor och fika. Vi får även höra om tiden då hon var storrökare och rökte 2 pkt om dagen.  Idag ser livet annorlunda ut. Lillan har hittat en ny väg i livet och vill med det visa andra människor att det faktist går att bryta ett destruktivt mönster och göra en förändring.

Lyssna på soundcloude här iTunes här finns även på acast

Stötta podden genom att swisha ”gåva plus namn” till 1236144471 eller bli en av sponsorerna/samarbetspartner till podden, maila för mer info på Beroendepodden@hotmail.com

Musik i podden: Erik Bring

23146501_10155135119171048_1408806769_n

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s