Intervju med Cecilia Lagrell om anorexia och bulimi.

I avsnitt 35 pratar jag med Cecilia Lagrell om anorexia och bulimi. Cecilia minns att hon redan som 6 åring satt med sina vänner och jämförde storleken på sina lår, när hon var 7 så började hon med yoghurt diet. I tidig tonåren hade hon redan insjuknat kraftigt i sin anorexia som senare byttes ut mot bulimi. Hon fick mycket stöd och hjälp men det hjälpte inte, inte förrän den dagen hon själv på riktigt ville bli frisk. I fyra år har Cecilia levt frisk från sin ätstörning och visar att det verkligen går att bli frisk.

Lyssna på soundcloud här  iTunes här finns även på acast

18618958_10154664840461048_1745809791_o

Stötta podden anmäl dig till Flatenloppet eller swisha ”gåva plus namn” till 1236144471 eller bli en av sponsorerna/samarbetspartner till podden, maila för mer info på Beroendepodden@hotmail.com

Jag håller i inspirationsföreläsningar om mitt, hur jag gick från aktiv alkoholist, storrökare och sjuk i leukemi till att idag leva det liv jag lever. Idag är jag ultralöpare (springer lopp på 8 mil) kört IRONMAN triathlon (3,8 km simning 18 mil cykel och 4,2 mil löpning efter) och tävlar i swimrun och lever att otroligt bra liv idag. I föreläsningen delar jag med mig om hur det var, vad som hände och hur det nu är. Jag pratar om varför fysisk aktivitet är så viktigt för att vi psykist ska må bra. Jag pratar självkänsla och mycket mer. Självklart anpassar jag föreläsningen efter publiken.

Eller kanske ni är mer intresserade av att höra min föreläsningar om sorg, missbruk, psykisk ohälsa.

Jobbar även som certifierad handledare i sorgbearbetning / trauman

Flatenloppet.com

Musik i podden: Erik Bring

Beroendepodden@hotmail.com

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s