Intervju med Samir Sabri. Om mordet på Samirs styvmor.

I avsnitt 32 pratar jag med Samir Sabri även känd från Aftonbladets podcast fallet. När Samir var 15 år såg han sin far döda hans styvmor med en kniv. Samir blev tvingad att ta på sig mordet på sin styvmor. Annars skulle Samirs far döda både Samir och hans bror. Redan efter 1 år så tog han tillbaka sitt erkännande på sin styvmor, men det är först idag ca 30 år senare som Samir äntligen frias från mordet.  Samir berättar om mordet, om tiden innan och tiden efter, om kriminaliteten och om vägen ur.

Lyssna på soundcloud här iTunes här finns även på acast

Stötta podden anmäl dig till Flatenloppet eller swisha ”gåva plus namn” till 1236144471 eller bli en av sponsorerna/samarbetspartner till podden, maila för mer info på Beroendepodden@hotmail.com

Jag håller i inspirationsföreläsningar om mitt, hur jag gick från aktiv alkoholist, storrökare och sjuk i leukemi till att idag leva det liv jag lever. Idag är jag ultralöpare (springer lopp på 8 mil) kört IRONMAN triathlon (3,8 km simning 18 mil cykel och 4,2 mil löpning efter) och tävlar även i swimrun och lever att otroligt bra liv idag. I föreläsningen delar jag med mig om hur det var, vad som hände och hur det nu är. Jag pratar om varför fysisk aktivitet är så viktigt för att vi psykist ska må bra. Jag pratar självkänsla och mycket mer. Självklart anpassar jag föreläsningen efter publiken.

Eller kanske ni är mer intresserade av att höra min föreläsningar om sorg, missbruk, psykisk ohälsa.

Jobbar även som certifierad handledare i sorgbearbetning / trauman

Flatenloppet.com

Musik i podden: Erik Bring

Beroendepodden@hotmail.com

Beroendepodden finns på Facebook och på Instagram.

18261017_10154601347176048_1090035281_o

 

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s