Intervju med Nina Alexandra Bengtsson om anorexia, matmissbruk.

I avsnitt 19 årets första avsnitt pratar Annelie med fina Nina Bengtsson. Som har haft och har anorexia. Hon berättar om sitt liv om hur det var när det var som värst, vilken hjälp hon har fått och hur det ser ut idag. Nina är i ett tillfrisknande men ännu inte frisk. Vi pratar myter kring anorexia och hur vi runt omkring en människa med ätstörningar bör vara och säga eller inte säga. För det finns så mycket vi säger som kan trigga igång en människa med anorexia.  Lyssna på soundcloud här  iTunes här och acast här

15877746_10154241341741048_804016466_o

 

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s