Intervju med Anki Persson om spelberoende, kriminalitet och sexuella övergrepp.

Jag träffar Anki Persson i stan straxt innan hon ska ta tåget vidare hem, hon har varit i stockholm och föreläst om spelberoende. Anki är 53 år och har i många år levt ett vanligt familjeliv med man och sina barn.  MEN Anki är spelberoende och under sin tid som aktiv förskingrade hon 5 miljoner kronor från sitt jobb som hon spelade upp, hon valde själv en dag att anmäla sig till polisen och har nu tagit sitt straff på 2 år. Anki berättar om dom sexuella övergreppen hon var med om som barn som senare i livet tog henne in i ett djupt spelberoende. Spelen blev hennes flykt. Det var när hon spelade som ångesten var lite bättre och hon kunde andas.  Idag har Anki fått hjälp och stöd och lever i ett tillfrisknande men vägen dit har varit lång.

Lyssna på soundcloud här iTunes här och acast här

15181347_713033892186957_8369101911466836338_n

 

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s