Avsnitt 1 med Annelie Ståhl

Hej och välkomna till beroendepodden. I avsnitt 1 berättar jag om mig själv och min resa. Hur jag gick från att var sjuk i min alkoholism och även sjuk i blodcancer i många år till att börja tillfriskna i båda sjukdomarna. Hur jag gick från att vara super destruktiv med ett enormt självhat till att älska mig själv och livet. Lyssna på podden acast här och soundcloud här iTunes här

Vill ni kontakta mig finns jag på beroendepodden@hotmail.com

 

4 kommentarer

 1. Jag tycker det du gjort och dessutom lyckats med sedan du tog beslutet att avsluta din självförstörelse är mycket stort, så himla bra av dig, heja, heja!

  Gilla

 2. Hej Annelie! Vad glad jag blir att jag hittade din podd. Har bara lyssnat på det första avsnittet och kommer att fortsätta att lyssna på flera. Själv bloggar jag bara om det missbruket som jag hade och som höll på att kosta mig livet. Min blogg heter http://fredlig.blogg.se/ där jag varje morgon skriver om olika saker. Det är ju inte bara om min alkoholism utan om allt som rör sig runt mitt liv.

  Gilla

  1. Hej kul att du gillar podden och tack för att du skrev. Jag ska in å läsa in blogg sen. Må gott å ha en fin dag. Mvh Annelie

   Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s