Sorgbearbetning

Har du ältande eller negativa tankar kring någon eller något som snurrar i huvudet och tynger dig?

Har du någon gång önskat att du bara ”kunde släppa taget en gång för alla och gå vidare”?

Då är en utvecklande kurs i Sorgbearbetning något för dig.

Den här metoden är, namnet till trots, ett äkta glädjeverktyg för mer sinnesro och mer vardagsglädje! Under 8 gånger och med mig som tryggt stöd, rustar jag dig med ny kunskap, nya perspektiv och hållbara verktyg som lär dig att hantera dina förluster på ett helt nytt sätt och på egen hand i framtiden. Du får även pröva på att göra en egen bearbetning. Syftet med kursen är att du helhjärtat ska kunna förlösa och bli klar med det som ”skaver” och på så sätt uppnå mer sinnesro och bli mer närvarande i ditt eget liv. Våra förluster och vårt ältande av nuvarande och tidigare erfarenheter gör ofta att vi upplever en fysisk och känslomässig isolering. I den här kursen är målet att hjälpa dig bryta isoleringen och ensamheten genom att lära dig att sätta ord på känslorna och med stöd av en enkel bearbetningsmetod komma till ett äkta avslut.

Bearbetning är en nyckel till att kunna må bra. Personligen är denna sorgbearbetningsmetod det verktyg som har haft den absolut enskilt och mest positiva inverkan på hela min livskvalitet. Någonsin! Varför? Jo för att numera kan jag snabbt och effektfullt släppa taget om all form av ältande och negativa känslor precis när jag vill och behöver  – inte när det kanske, eventuellt en dag blir möjligt. Den kunskapen har verkligen förändrat mitt liv till det bättre. Det har dessutom varit värdefullt och positivt för alla runtomkring. Det är häftigt att inse att bara för att jag i många år har burit med mig smärtsamma minnen och sorger, så måste jag faktiskt inte göra det i framtiden.

Tidigare kursdeltagare tycker bl.a. att kursen gav dem:

  • Möjlighet att strukturerat sortera upp sina tankar och sätta ord på sina känslor
  • Helt nya perspektiv på förluster och sorg
  • Viktig och livsavgörande kunskap
  • Möjlighet att bearbeta det som tyngt dem

Vi erbjuder nu en sorgbearbetnings grupp på max 16 deltagare.

Kursstart:

Kostnad: 1100 kr reducerat pris via beroendepodden, normalt kostar kursen 7.900 kr (det går att dela upp betalningen)

Var: 

Anmälan görs till annelie@beroendepodden.com

Jag som håller sorgbearbetningskurserna för Beroendepodden heter Mio Rubin och jag är Certifierad Sorgbearbetningshandledare i Programmet för Sorgbearbetning. Jag är även ICF-Coach och Föreläsare och jag driver min egen utbildningsverksamhet Klara Stegen Framåt där jag coachar, utbildar, handleder och motiverar andra i samband med alla typer av förändringsprocesser.

Läs gärna mer om själva metoden och Programmet för sorgbearbetning på www.sorg.se