Intervju med Thomas Hedin om sexuella övergrepp, kriminalitet och beroende.

I avsnitt 21 pratar jag om övergrepp, beroende, missbruk och kriminalitet med en gammal vän till mig Thomas Hedin. Det jag inte visste om Thomas var en hemlighet han burit med sig hela sitt liv.. Han berättar om dom övergrepp han fick vara med om som liten pojke. Om våldet om slagen och om när hans far förgrep sig sexuellt på honom. Om smärtan han kände under och efter. Han växte upp i ett hem där våld och sexuella övergrepp tillhörde vardagen.
Thomas själv började senare utagera med våld och flydde redan som 11 åring in i drogernas värld. Kriminaliteten och drogerna blev hans flykt tills den dagen livet gjorde för ont och han inte vill leva mer. Kriminaliteten satte honom bakom låsta dörrar i några år och sen vidare in på behandling och där kom vändningen. Idag lever Thomas nykter och drogfri sen snart 11 år och jobbar med att hjälpa andra människor att hitta nykterhet.

Lyssna på soundcloud här acast här och iTunes här

Flatenloppet hittar ni här

Vill man stötta podden så gör man det antingen genom att anmäla sig till flatenloppet men det går oxå bra att swicha valfritt belopp till 1236144471 skriv ”gåva plus ditt namn”  Det gör så att jag har möjlighet att fortsätta göra podden.

Söker även bra samarbetspartners//sponsorer har du intresse för det maila mig på Beroendepodden@hotmail.com

Vill ni boka min inspirationsföreläsning. Stark, modig, fri

eller föreläsningen Bli fri från smärtan  (om sorg, missbruk, psykisk ohälsa)

maila mig för mer info.

16735375_10154364773291048_1514126352_o

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s