Intervju med Anders och Rosanna. Far och dotter om alkoholism och medberoende.

I avsnitt 19 av beroendepodden pratar jag med underbara fina Anders och med hans lika underbara och fina dotter Rosanna. Anders och Rosanna lever idag båda i ett tillfrisknande som nyktra alkoholister. Vi pratar om alkoholism, missbruk och medberoende. Om hur deras liv har sett ut. Dom delar naket och ärligt med sig om deras historia, om sin alkoholism och missbruk. Vad var det som hände?? Hur kommer det sig att båda blev alkoholister och hur såg deras relation ut i det aktiva?? För drygt ett år sedan gav båda upp och bestämde sig för att sluta dricka. Anders la av straxt innan jul och hans dotter några veckor efter. Hur gjorde dom för att bli nyktra?? Hur ser deras relation ut idag?? Vad händer om den ena börjar dricka igen?? Många frågor och många svar i dagen avsnitt!! Lyssna på soundcloude här acast här och iTunes här

Nu går det även att anmäla sig till årets Flatenlopp här som är ett stödprojekt till Beroendepodden.

Det går även bra att bidra med en gåva om man uppskattar podden (så jag har möjlighet att fortsätta göra avsnitt) ..Swisha på 0739194082 skriv Gåva plus ditt namn.

16145588_1625118394460096_1750345281_o

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s